Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co moge zrobić z tego "serwera"?

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

posiadam kompa a dokladniej serwer. nie jest on niewiadomo jaki mocny, gdyz ma 1,5GB ramu, procek 2,1GHz dysk 60GB

i tutaj mam pytanie co moge na nim zrobic? co polecacie? kazda dobra odpowiedz nagordze plusikiem;]

Opublikowano

@up

Czemu uważasz to za spam? Koleś podał ci co możesz sobie na nim porobić. Chyba się o to pytałeś, co ty myślałeś, że możesz na tym nie wiadomo jakie serwery stawiać?

Topic:

Postaw sobie serwer do minecraft 2-3 slotowy

Opublikowano

@up

Czemu uważasz to za spam? Koleś podał ci co możesz sobie na nim porobić. Chyba się o to pytałeś, co ty myślałeś, że możesz na tym nie wiadomo jakie serwery stawiać?

Topic:

Postaw sobie serwer do minecraft 2-3 slotowy

jezeli ktos stawia system na serwerze by sobie porysowac w paincie jest kompletnym kretynem ...

Opublikowano

up@ nie bron go bo to tak jak bym sobie kupowal serwer bym sobie na nim zainstalowal worda i pisal zamiast na swoim. cos pożytecznego prosze;p

Opublikowano

Może dowiedz się ile postawisz slotów TS3 no i możesz w jakiś sposób udostępniać za np smsa lub coś takiego :)

Nic więcej mi nie przychodzi na myśl ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ja bym go sobie używał do próbowania robienia struktury client-server :D

BTW. Serwery do MC z 1,5GB Ramu są teraz bardzo słabe? o.O

Opublikowano

załóż serwerownie, masz na prawdę wielką maszynę. OVH wymięka i będzie to dla nich na prawdę wielką konkurencją.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

up@ jest to komputer ktorego nie uzywam gdyz mam laptopa, ale jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nie odzywaj się;)

Opublikowano

Stronę sobie postaw.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...